Not able to change sound for poi

Discussion in 'Technical Support' started by kendalton, Sep 8, 2018.

  1. kendalton

    kendalton

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    UK
    TomTom Model(s):
    TomTom One v1
    Have a TT One 3rd Edition....... Brought it back from the dead but when I try to change sound of poi warning throws up a screen saying no photos found....I presume some file or other has gone missing?
    Any help appreciated....
     
    kendalton, Sep 8, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. kendalton

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,767
    Likes Received:
    416
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Do you have a backup of the device's contents?

    Are you looking in the 'sounds' folder on the device?

    You are aware of the fact that model has been decreed End of Life by Tomtom, meaning no further map updates?
     
    dhn, Sep 8, 2018
    #2
    1. Advertisements

  3. kendalton

    kendalton

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    UK
    TomTom Model(s):
    TomTom One v1
    Sorted now....TT has pocketgps camera warnings (on when I got it} and the sound files were not in the sounds folder, so I d/l 'd them from their website...everything fine now...but it was your mentioning sounds folder that led to the fix so take a big bow
     
    kendalton, Sep 8, 2018
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.