Stuck on "Search Recent" option

Discussion in 'Technical Support' started by jules zebu, Apr 22, 2019.

  1. jules zebu

    jules zebu

    Joined:
    Apr 22, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    START 50
    On my START 50, there's no way I can use a SEARCH to enter a new destination. When I click on SEARCH and enter the first letter of the destination, I get the message There is no recent destination starting with this letter.

    I shut down the device several times and restarted. I downloaded the latest updates today. My application version is 18.202.0024.311 (0) (05/12/2018)
    I wanted to avoid the reinitialisation.

    Any advice is welcome
     
    jules zebu, Apr 22, 2019
    #1
    1. Advertisements

  2. jules zebu

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,986
    Likes Received:
    442
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Try a drum reset on the unit by holding the power button about 20 seconds till you hear the drum sounds.
     
    dhn, Apr 22, 2019
    #2
    1. Advertisements

  3. jules zebu

    jules zebu

    Joined:
    Apr 22, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    START 50
    Thank you for your reply. I already tried the drum reset several times but it doesn't solve the issue.
     
    jules zebu, Apr 23, 2019
    #3
  4. jules zebu

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,986
    Likes Received:
    442
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Support then:

    Schweiz (Switzerland)
    08440 000 16
    Mo: 09:00 - 17:30
    Di - Fr: 09:00 - 16:30
     
    dhn, Apr 23, 2019
    #4
  5. jules zebu

    jules zebu

    Joined:
    Apr 22, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    START 50
    Thank you for the tip. In the meantime, since I needed the device, I reinstalled the whole shebang from scratch as if the device were newly purchased. Now it works. But we won't know how to fix this without going through the whole installation process.:)
     
    jules zebu, Apr 24, 2019
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.