Home update 715 map free?

Discussion in 'Maps and Routing' started by amorek13, Aug 27, 2008.

  1. amorek13

    amorek13

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Messages:
    43
    Likes Received:
    1
    Location:
    CT
    TomTom Model(s):
    910
    i just hooked my 910 to home i am running 710 maps and it tells me my map is out of date and its updating to 715 and it did not asked me for payment is that a glitch or is 715 free all the sudden
     
    amorek13, Aug 27, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. amorek13

    joeneal

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Messages:
    66
    Likes Received:
    2
    Hey,
    The same thing happened to me a week or so ago. Sure hope this map is at least as good as the last one.
    It would look to me like someone should alert us when this upgrade is about to happen. I really didn't have the time to wait thru the 1 hour plus download.
     
    joeneal, Aug 27, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. amorek13

    GAW

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Messages:
    989
    Likes Received:
    19
    Location:
    CA Bay Area
    TomTom Model(s):
    920
    I had a 910 with 710 and 720 maps, but it also offerd to download 715 version. Since I have plenty of room, I let it - I now have all three (but took the 710 off - it is re-loadable from Home if needed). Yes - it was free.

    It must be some glitch.
     
    GAW, Aug 27, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.