Can't turn off unit after connecting to HOME


Joined
Dec 29, 2007
Messages
591
Location
Morden, Manitoba, Canada
TomTom Model(s)
Rider 2
New TT Rider2. Installed the HOME V2.1, when I click on disconnect device and wait for the "safe to disconnect", I am unable to turn off my TT. The screen does go blank, but you can tell its still "sort of " on. I have to use a paperclip and reset the device. Each and everytime. I didnt have this problem with HOME v1.5.

Anyone else have this problem?

Cheers
 
Ad

Advertisements

Joined
Dec 29, 2007
Messages
591
Location
Morden, Manitoba, Canada
TomTom Model(s)
Rider 2
--------------------------------------------------------------------------------

well, here's the deal

I had installed HOME 2.1 using the UK site

I finally got ahold of a rep on the phone (an hour wait)

Seems the 2.1 is not compatable with the TT R2, hence the shut down problem.

I re-installed 1.5 and no further issues.

But, you dont have that "latest map guarentee" feature.

It took a wee bit of coaxing, but TT gave me the latest map available for the TT rider2. It is v675. Apparently the v7.10 isnt compatable for our Rider 2.

The 675 does show the street names and poi's that were missing in the v667 that was in my new unit.

The girl actually stayed on the phone to assist me with the removal of 2.1 and installing the new map on my Tom.

I am happy again.

Cheers!
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top