Reboots caused by faulty 3rd party poi data [resolved]


Joined
Feb 21, 2011
Messages
12
I have an XXL 550TM, it sometimes goes through these phases of reboots. It only happens when I have a custom color scheme selected. The only way to get it out of the rebooting cycle is after it starts up again, brings up the terms of use, is to immediately change the map color back to ones that came on the device. Anyone have the same problem? A solution would be great cause I like the day & night scheme I created.
 
Last edited:
Ad

Advertisements

dhn

Moderator
Joined
Oct 1, 2007
Messages
23,170
Location
Toronto Canada
TomTom Model(s)
1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
Welcome to TTF.

Have you tried resetting the unit by holding the power button for about 10 seconds till you hear the drum roll?
 
Joined
Feb 21, 2011
Messages
12
Nope, will try the next time it hangs up. But this never happens with the default color schemes that came on the device. Are there colors it has a hard time processeing or something? I'm useing the Color Editing program.
 

dhn

Moderator
Joined
Oct 1, 2007
Messages
23,170
Location
Toronto Canada
TomTom Model(s)
1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
The resulting file you created may be faulty somehow, resulting in the rebooting.......
 
Ad

Advertisements

Joined
Feb 11, 2011
Messages
4,683
Location
London, UK.
TomTom Model(s)
Go520,720,XL Live, Start60,Go940,950,1000,1005,New500,New5000
Could you edit the title of the topic? (now that it appears the reboots weren't caused by a custom colour scheme at all).
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top