How do I stop Routing ????

Discussion in 'Maps and Routing' started by NIT10ELIONS, Jul 3, 2008.

  1. NIT10ELIONS

    NIT10ELIONS

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Just purchased this yesterday. I am not new to GPS' at all. First TomTom though.

    After I put in a route for directions and if I cange my mind....How do I stop navigating the current route?

    HELP - this is driving me nutz
     
    NIT10ELIONS, Jul 3, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. NIT10ELIONS

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,135
    Likes Received:
    450
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Clear route icon on third screen.
     
    dhn, Jul 3, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. NIT10ELIONS

    46jimbo

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    1,020
    Likes Received:
    65
    Location:
    Toronto, ON
    TomTom Model(s):
    TT ONE v1
    'Clear route'.

    If the icon isn't showing, then go into the Preferences menu and look for 'Show ALL menu items'. This should make 'Clear route' visible.
     
    46jimbo, Jul 3, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.