Travel Via

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by DLH, Dec 8, 2010.

  1. DLH

    DLH

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Location:
    Milwaukee, WI
    TomTom Model(s):
    Looking at the XXL 540S
    Is it possible to have more than than one "travel via" per route on the XXL 540 S. Every time I try to do a second one, the first one gets deleted. Strange they would number the first one as "1" if that was all that was allowed but I sure can't a way to do it.

    DLH
     
    DLH, Dec 8, 2010
    #1
    1. Advertisements

  2. DLH

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,001
    Likes Received:
    443
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Travel via allows for ONLY one waypoint.

    BUT..................

    What you want (and your model has this functionality) is Itinerary Planning, whereby you can have up to 48 waypoints per itinerary.
     
    dhn, Dec 8, 2010
    #2
    1. Advertisements

  3. DLH

    DLH

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Location:
    Milwaukee, WI
    TomTom Model(s):
    Looking at the XXL 540S
    I've seen Itinerary Planning mentioned on this site. Could you point me in the right direction?

    DLH
     
    DLH, Dec 9, 2010
    #3
  4. DLH

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,001
    Likes Received:
    443
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    dhn, Dec 9, 2010
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.