GO 520 backup

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by dajo, Dec 1, 2017.

  1. dajo

    dajo

    Joined:
    Dec 1, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    GO 520
    Is it possible to backup the TOMTOM GO520?
     
    dajo, Dec 1, 2017
    #1
    1. Advertisements

  2. dajo

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,545
    Likes Received:
    399
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    720; 1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    1. Advertisements

  3. dajo

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    10,224
    Likes Received:
    147
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720 GO 740 GO1535 GO1605 VIA1535 GO 600
    In essence, what can be backed up is pretty much automatic ... at least not for the CURRENT unit being called the GO 520 (see dhn's manual page).
    The good news is that you can recover firmware levels (pretty hard to brick these new ones) and your maps are always 'on account' at TomTom if anything ever happens to those.

    However, there was another being sold under that name back in 2007. THAT one can be backed up in its entirety, and probably should be.

    So my answer depends upon which one you have. Am guessing you have a more recent model, but...
     
    canderson, Dec 1, 2017
    #3
  4. dajo

    dajo

    Joined:
    Dec 1, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    GO 520
    Thank you
     
    dajo, Dec 4, 2017
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.