Fixed and Mobile Speed Cameras not showing

Discussion in 'TomTom Services' started by MattW, Jun 5, 2016.

  1. MattW

    MattW

    Joined:
    Jun 5, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    My Dad recently bought a TomTom 510 after I recommended one.

    I have never had any issues with the speed camera services, however, for some time his SatNav hasn't been alerting speed cameras on trips to Wales he's been taking (speed cameras are working elsewhere).

    Unfortunately I don't live locally to him but last time I was over, I double checked the speed camera check boxes were ticked. Since then he has told me he has updated the maps and speed camera files with no avail. What's strange is his old TomTom SatNav used to alert him for these missing locations on the 510.

    Could it be that TomTom's database for some reason have removed these speed cameras? Or is there anything that we might be missing to get the service working back to normal?
     
    MattW, Jun 5, 2016
    #1
    1. Advertisements

  2. MattW

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,089
    Likes Received:
    448
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    You might want to check with support tomorrow:

    United Kingdom
    02079 490 134
    Monday - Friday: 9:00 a.m. to 5:30 p.m.
     
    dhn, Jun 5, 2016
    #2
    MattW likes this.
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.