Anyone have the large POI database for Map 825?

Discussion in 'System Configuration and Customization' started by sageuvagony, Mar 17, 2009.

  1. sageuvagony

    sageuvagony

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    29
    Location:
    Tampa, FL USA
    TomTom Model(s):
    GO 720
    Man, ever since this new site, I cannot log in at ALL using internet explorer since it keeps looping me to log in over and over. I allowed all cookies and added this site to trusted sites and still no good. I'm posting using firefox now.. err..

    Does anyone have the large POI database for Map 825 for 920/930 units uploaded yet? :)
     
    sageuvagony, Mar 17, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. sageuvagony

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,083
    Likes Received:
    447
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Try to clear the cookie cache in IE. If that doesn't help, when you log in with user name/password and get looped back to the log in screen, click on the 'register' tab and see if indeed it recognizes you as being logged in. Ihave that issue on this computer and have to click the 'register' tab every new session to be recognized.
     
    dhn, Mar 17, 2009
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.