Anyone Notice This?

Joined
Sep 9, 2008
Messages
273
Location
Philadelphia, PA
TomTom Model(s)
TomTom Go 620
Does anyone notice that the last map update (V900) is the first time where we get mapshare update right after the map update? Usually it take days or weeks until mapshare works again, but this time, it works right away(17 mapshares on the second day after update)
TomTom did a good job on improving their services, I just hope they keep doing that. (still waiting for a new unit to be release from TomTom:D)
 
Yes, I see posters in the UK forums reporting the same stuff.[/QUOTE


The last one "after installed" seems never go away ...untill new one shows up ..!

Anybody notice that ..?

I have clear the cache ..it still comes back ..? no mater how maytime I install it .

1 more thing ... I notice Map V900 shows clear minute now like 45:15 mins " 45 mins and 15 seconds" before 00:45mins
 
Does anyone notice that the last map update (V900) is the first time where we get mapshare update right after the map update? Usually it take days or weeks until mapshare works again, but this time, it works right away(17 mapshares on the second day after update)
TomTom did a good job on improving their services, I just hope they keep doing that. (still waiting for a new unit to be release from TomTom:D)


I didn't get my first until two days after loading 900 WC&E 4062.
 
Yes, the repeating thing is a bug.

Another bug ...new map V900 ..?


I notice , after install new map V900 ..my via won't say the destinaion on left or right anymore ...??

Does any body has this issue ..??
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Members online

No members online now.

Latest resources

Forum statistics

Threads
28,766
Messages
193,929
Members
67,648
Latest member
Mick Guyva

Latest Threads

Back
Top