TomTom Xl2 IQ Routes 8GB New

Discussion in 'TomTom Buy/Sell/Trade' started by tomtomservice.com.pl, Oct 5, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tomtomservice.com.pl

    tomtomservice.com.pl

    Joined:
    Sep 1, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Location:
    Poland
    TomTom Model(s):
    Xl2 8GB. XXl IQ 8GB. Go 930
    Hi All.

    I have to sell TomTom XL2 IQ. Device its new. Warranty 24 months. New Maps Europe.
    Memory 8GB!!

    Price 89 Euro. Shipment 6 Euro.

    [​IMG]
     
    tomtomservice.com.pl, Oct 5, 2013
    #1
    1. Advertisements

  2. tomtomservice.com.pl

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,135
    Likes Received:
    450
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Have you hacked the device? I see no listing for that device with a full Europe map and, especially, 8 gb of storage:

    Capture.JPG

    If so, not sure how valid a warranty would be. Please clarify.
     
    dhn, Oct 5, 2013
    #2
    1. Advertisements

  3. tomtomservice.com.pl

    tomtomservice.com.pl

    Joined:
    Sep 1, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Location:
    Poland
    TomTom Model(s):
    Xl2 8GB. XXl IQ 8GB. Go 930
    The memory is changed. We give guarantees 24 month.
    If a post violates rules, please remove.

    Thx
     
    tomtomservice.com.pl, Oct 5, 2013
    #3
  4. tomtomservice.com.pl

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,135
    Likes Received:
    450
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    So it isn't a TomTom guarantee? I'll close the thread as any reference to hardware/software that is altered isn't appropriate here.
     
    dhn, Oct 5, 2013
    #4
  5. tomtomservice.com.pl

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    11,239
    Likes Received:
    206
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720, GO740TM Live, GO 1535 Live, Via 1535, Via 1605, GO 52, GO 600, GO 620, GO 630, TomTom Bridge
    @dhn
    I think we need to have him clarify whether the map is from TomTom and keyed to the device. It doesn't bother me that he upgrades memory.
     
    canderson, Oct 5, 2013
    #5
  6. tomtomservice.com.pl

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,135
    Likes Received:
    450
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    But that model does not come with a map of Europe. Shouldn't be on the device unless hacked, I think. Okay, let's await feedback.
     
    dhn, Oct 5, 2013
    #6
  7. tomtomservice.com.pl

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    11,239
    Likes Received:
    206
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720, GO740TM Live, GO 1535 Live, Via 1535, Via 1605, GO 52, GO 600, GO 620, GO 630, TomTom Bridge
    My GO720 didn't come with a map of Europe, either ... but after I added the SD card, it managed. I'm still unclear about what he's done, but am willing to find out if this is valid or not.

    That said, mvl's note that the post in the 'bootloader' thread included links to a hack site does point in a bad direction.
     
    canderson, Oct 5, 2013
    #7
  8. tomtomservice.com.pl

    Arno Moderator

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    3,591
    Likes Received:
    87
    Location:
    Toronto - Pickering, ON
    TomTom Model(s):
    930; GO 620; Start 63
    In a similar vein, my GO 930 was not a T model but with the Antenna combo cable dhn lent me it has Traffic.
     
    Arno, Oct 6, 2013
    #8
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Thread Status:
Not open for further replies.