Hands Free Mic question tt910

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by zack823, Mar 12, 2007.

  1. zack823

    zack823

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    After a couple of weeks of people complaining about the echo using the hands free i decided to play with the microphone, only to find out it was still using the internal tt mic. The mic is hooked up to the correct jack and there are no cuts in the mic cable. For some reason it just utilizes the internal mic. I have looked at the speaker preferences and the hands free setup to no avail. Any assistance is appreciated.
     
    zack823, Mar 12, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. zack823

    hermdog

    Joined:
    Jan 25, 2007
    Messages:
    253
    Likes Received:
    2
    Location:
    Grand Rapids, MI
    TomTom Model(s):
    GO Classic & 910
    How did you determine you were using the internal mic?
     
    hermdog, Mar 13, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. zack823

    zack823

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    covered the mic and put it under the seat and the reception was still the same. Not extremely scientific but should have noticed a difference. maybe just a defective mic.
     
    zack823, Mar 15, 2007
    #3
  4. zack823

    hermdog

    Joined:
    Jan 25, 2007
    Messages:
    253
    Likes Received:
    2
    Location:
    Grand Rapids, MI
    TomTom Model(s):
    GO Classic & 910
    Other than making sure that it's plugged in all the way and in the correct port. Which should be this one.

    [​IMG]
     
    hermdog, Mar 15, 2007
    #4
  5. zack823

    Racker

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Update

    did you ever get a fix for this, I have the same issue?
     
    Racker, Jun 9, 2007
    #5
  6. zack823

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Racker what problem are you having?
     
    Pedro2NR, Jun 18, 2007
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.