Carminat, No alerts.

Discussion in 'In-Dash Navigation' started by bradfordboy1973, Jan 19, 2011.

  1. bradfordboy1973

    bradfordboy1973

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi guys can anyone please help?

    I recently updated my sd card via tomtom home and since then i now have no alerts on speed cameras or poi's.

    Its the alerts on the speed cameras that iam really bothered about. There is no where on the device that makes a difference.

    I spoke with holly at tomtom customer services and she sent me an email with how to fix it.

    1. making sure the alerts are enabled, which they are.

    2. go to home, select cameras, remove items from device, select items on comp tab. select cameras, remove off comp, main menu, update device, make sure speed cameras selected, update and install.

    All to no avail , still not working.

    Any ideas?

    Thanks in advance.

    Leeboy.
     
    bradfordboy1973, Jan 19, 2011
    #1
    1. Advertisements

  2. bradfordboy1973

    mvl Moderator

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    5,433
    Likes Received:
    61
    Location:
    Boston, MA, USA
    TomTom Model(s):
    GO 2535 LIVE, GO 1535 LIVE, GO 740 LIVE, Go 930
    Are they Tomtom-supplied cameras? Or 3rd party cameras?

    If Tomtom cameras, are the cameras showing on the upper left, just without the audio alert? Or are they not showing at all?

    Do you have a backup of the SD card prior to the update?
     
    mvl, Jan 21, 2011
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.