TomTom VIA 1605 Is Not Able To Connect At All


Joined
Jun 24, 2011
Messages
52
Location
United States
TomTom Model(s)
VIA 1605M RV / XL335M
I'm using Windows 7 and when I plug in the Tom Tom Via 1605 usb, the screen always says "not connected" I'm thinking it must be related to the software that was downloaded to my computer (MyDriveConnect) Is there an older version that I can download on the web or something???

Thanks in advance for your help or ideas,

Woodenigloo
 
Ad

Advertisements

dhn

Moderator
Joined
Oct 1, 2007
Messages
23,156
Location
Toronto Canada
TomTom Model(s)
1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
Shouldn't be a problem with the version of MyDriveConnect. Something else is at play here. See here:

https://en.discussions.tomtom.com/g...q-mydrive-connect-troubleshooting-tips-442918

http://www.sevenforums.com/tutorials/147369-usb-selective-suspend-turn-off.html

https://support.microsoft.com/en-gb/mats/hardware_device_problems

https://uk.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/19190

and then there is Support:

United States
866 486 6866
Monday - Friday: 9:00 a.m. to 8:00 p.m. EST
Saturday: 10:00 a.m. to 6:00 p.m EST

Further, make sure an anti-virus or firewall is not blocking proper transmission. Also, are you using the cable that came with the device? Does the device show as charging in an automobile?

Anyway, stuff for you to look at ....
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top