New navcore_7.161.8491 kills SD card boot


Joined
Sep 11, 2007
Messages
69
I upgraded to new navcore 7.161.8491, then it could not boot up from my SD card (loaded NA maps) on second time,
I have to remove the SD card and power up TT1, then insert back the SD card.
everytime, I have to remove the SD and then insert back, so the TT1 could boot-up.

I downgrade to V7.131 and V6.560, all works fine, no such problem!

Anyone notices any problem for the new upgrade ?
 
Last edited:
Ad

Advertisements

Joined
Apr 20, 2007
Messages
53
Location
Royal Oak, Michigan
TomTom Model(s)
One v2
I upgraded to new navcore 7.161.8491, then it could not boot up from my SD card (loaded NA maps) on second time,
I have to remove the SD card and power up TT1, then insert back the SD card.
everytime, I have to remove the SD and then insert back, so the TT1 could boot-up.

I downgrade to V7.131 and V6.560, all works fine!

Anyone notices any problem for the new upgrade ?
Paper clip reset on the bottom. Then it will be fine. Stay with the 7.161, it's better.
 
Joined
Sep 6, 2007
Messages
7
Paper clip reset on the bottom. Then it will be fine. Stay with the 7.161, it's better.
I had a similar issue with 7.161 and larger SD card....had to pop it out each time just to power up. As suggested, a reset fixed the issue and it's been working fine since.
 
Joined
Jul 5, 2007
Messages
142
TomTom Model(s)
One v4
Got it working now somehow but now it takes a while to get a fix
 
Ad

Advertisements

Joined
Sep 11, 2007
Messages
69
this new update sucks!
"reset" fixed the problem, but it came back after half day! "reset" again! :mad:
 
Joined
Jul 5, 2007
Messages
142
TomTom Model(s)
One v4
What was it supposed to add or fix? So far all I have seen is problems powering up and it now takes longer again to get a fix.
 
Ad

Advertisements

Joined
Sep 5, 2007
Messages
16
Location
Cleveland, OH
Well looks like i wont be messin with this update. I like the quick sat connections and stable software(for the most part). Let us know when this gets remedied
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top