My TomTom 910 got lost today

Joined
Jan 4, 2007
Messages
59
Location
Kettering, Ohio
TomTom Model(s)
TomTom Go 910
I don't know what happened today between 1530 hrs and 1645 hrs today 10 March 2007 Eastern Std. Time zone. But I was going on a small trip and thought I would use the 910. From 1300 to 1430 hrs it worked just fine. Came back home and was leaving again. The TT couldn't find the Satelites. And when it did it would loose them again. This went on from 1300 to 1430 when I was returning and about 2 miles from home it started working again. During the whole trip it would get about 1 or 2 bars and then loose the satelites. I wonder it they working on the DST bug. Did anyone else have a problem like this?
 
Hmmm, that's odd. I didn't use mine yesterday, but I'm looking forward to hearing if anyone else encountered problems as well. I'll be using mine a little later today, I'll report any problems.
 
I haven't had any problems.
This is definitely strange.
Frank, let us know if this problem keep reoccuring
 
I used TT to get me to a new place about an hour away today.
Didn't have any trouble with the reception...
only problem that I had was it coming off the highway,
then getting back onto it little bit down the road, due to little less distance.
I think this problem was mentioned before,
and it was my first time experiencing it.
Was there a solution to this problem?

Frank, if you continue to have this problem, definitely let all of us know.
losing satelite reception and going to new place seems little...
scary...:eek: :eek: :p :p
 
I used TT to get me to a new place about an hour away today.
Didn't have any trouble with the reception...
only problem that I had was it coming off the highway,
then getting back onto it little bit down the road, due to little less distance.
What type of route did you have it set as? shortest or fastest?
 
I had it on the fastest.
for some odd reason, it took me off of a new road,
placed me on the "old road"
then 1 mile later when they merged again, i am on the road again.
Both of the roads were on the map,
made me take the older one that was more curvy, and cracked road.
 
Interesting. I wonder why it did that unless the more curvy road is considered faster. However, Im sure it wasn't which doesn't make sense.
 
I've used my ONE extensively today, with no problems at all. Nice fast reception, too. I hope this is a one-time thing for you and you don't have any more problems, but keep us posted!
 
Used mine most of the day in question. Noticed nothing. Has this continued?
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Staff online

Members online

Latest resources

Forum statistics

Threads
28,866
Messages
194,744
Members
67,813
Latest member
Cumbrian

Latest Threads

Back
Top