My Speed Camera - VIA 1605

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by cabrams, Aug 24, 2012.

?

Are others having the same problem

  1. Yes

    0 vote(s)
    0.0%
  2. No

    2 vote(s)
    100.0%
  1. cabrams

    cabrams

    Joined:
    Aug 24, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Location:
    Utah
    TomTom Model(s):
    VIA 1605
    My VIA 1605 shows My Speed Cameras. Tomtom says it is free, but I cannot find how to use it. I go to the links connected with My Speed Cameras, even the one that says it needs to be purchased and the page does not exists. That is going on. What is the problem...that Tomtom is hiding??
    Thanks
     
    cabrams, Aug 24, 2012
    #1
    1. Advertisements

  2. cabrams

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    10,844
    Likes Received:
    179
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720 GO 740 GO1535 GO1605 VIA1535 GO 600
    What do you see under "Manage Content", or is that what you're talking about?
     
    canderson, Aug 24, 2012
    #2
    1. Advertisements

  3. cabrams

    Andy_P Moderator

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Messages:
    4,683
    Likes Received:
    36
    Location:
    London, UK.
    TomTom Model(s):
    Go520,720,XL Live, Start60,Go940,950,1000,1005,New500,New5000
    And what do you see if you go to the menu item 'TomTom services' (or similar) on the VIA itself?
    Is there a section for Speed cameras? Is it greyed out? If not, what do you see on the next screen when you tap it?
     
    Andy_P, Aug 27, 2012
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.