How do...... I HIDE NEXT STREET NAMES ?

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by andysurferdude, Jan 10, 2009.

  1. andysurferdude

    andysurferdude

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    change preferences/street name preferences/show next street name = un ticked.

    So why does it insist on showing me the next main road (not the small streets) at the top of the screen ???

    Even the guy at TT customer support couldnt answer this one and he was trying it on his very own 720 (same as mine).
     
    andysurferdude, Jan 10, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. andysurferdude

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,135
    Likes Received:
    450
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Andy, you first asked this question on December 23rd. You added to the thread yesterday and you are asking again now. The fact that nobody has responded means we simply don't know. Sorry.
     
    dhn, Jan 11, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. andysurferdude

    andysurferdude

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I did not "add to this thread" yesterday ! And so what if even I did, this is and open forum is it not ? Or Do you like to manipulate and over control ?

    The "fact" (as you say) that my question hasn’t been responded to, is not necessarily because (as you say - means we simply don't know), but maybe its imply been missed ? Not everyone (like you) sits hour after hour combing this forum.

    You slammed me for posting my question twice before and now you’re doing it again, I've simply given my original thread a bumb up. Well please accept my apologies for taking up your controlled forum.


    Andy :)
     
    andysurferdude, Jan 11, 2009
    #3
  4. andysurferdude

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,135
    Likes Received:
    450
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Andy, you missed the point. If the question is asked in more than one location, it can be missed by those looking to assist and participate in the discussion.

    It is standard procedure in any forum to try to keep questions in 1 location and not be repeated. If you think that is 'over controlling', too bad.
     
    dhn, Jan 11, 2009
    #4
  5. andysurferdude

    andysurferdude

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    ...whatever
     
    andysurferdude, Jan 11, 2009
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.