Go930 Screen froze after battery replacement


Joined
Oct 19, 2011
Messages
4
I replace the battery in my GO930. The unit worked find until after the battery was replaced. On startup the screen go to the TomTom logo and then to a screen of blue water. I updated the unit and hit the reset. Any ideas?
 
Ad

Advertisements

dhn

Moderator
Joined
Oct 1, 2007
Messages
23,143
Location
Toronto Canada
TomTom Model(s)
1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
Yes, but WHAT updates were installed? Application? Mapshares? Maps? Gpsquickfix files?
 

dhn

Moderator
Joined
Oct 1, 2007
Messages
23,143
Location
Toronto Canada
TomTom Model(s)
1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
Okay........

If you can connect to the computer, do this:

1. Make an Explorer, not Home, backup of your unit's contents. If not sure how, see here: https://www.tomtomforums.com/genera...4-how-backup-contents-your-unit-computer.html

2. Next, delete all the loose files in the root of the unit (use Explorer). NO folders or their contents.

3. Connect the unit to Home. You should be offered an application (it should be 8.351). Install.

4. Disconnect PROPERLY from Home using the Device Disconnect icon on the bottom right of Home's screen.

5. Restart the unit. Any better??
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top