a few more annoyances.. (street names, poi's)

Discussion in 'System Configuration and Customization' started by Acecool, Apr 8, 2007.

  1. Acecool

    Acecool

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Location:
    Charleston, SC
    TomTom Model(s):
    GO 910
    Ok, number 1: It will sometimes show a side street name when far away, other times it will not show it until really close (almost past the street)

    This usually happens when there are 2 others on the right, and the 3rd one on the right is coming up.. The 3rd will not display until on top of it..

    Number 2: It will not show side side street names... :) I know, I am a little picky... But, is there a way to display the street names off of another street?

    Number 3: I have a lot of POIs installed, but now some of my others are hidden (dunkin donuts are now hidden on the map, even though it is enabled and set to play a sound... I no longer see them on the screen)

    Basically, I went POI crazy... But, I will probably be removing them, and remaking the categories for the ones that I have been to...



    Does anyone know what I could do to resolve these issues for my TomTom 910?

    Thanks,
    Josh
     
    Acecool, Apr 8, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Acecool

    Nextourer

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    1,232
    Likes Received:
    20
    Location:
    Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    Can't answer the street ones but if you have too many POIs, it won't show them all so carefully choose which ones you actually want displayed.
     
    Nextourer, Apr 8, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Acecool

    Acecool

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Location:
    Charleston, SC
    TomTom Model(s):
    GO 910
    I actually had them in the folder, and when I saw my dunkin donuts not showing up, I hid the pois.. even after hiding them, they still did not show up..

    I have removed all of the ones I do not use:-( and now it shows up fine...

    Anyway to add ram to the 910?


    Edit.. Wait a second, I may have deleted the poi I was talking about o_O

    Or some of my dunkin donuts have become corrupted..

    Thanks,
    Josh
     
    Last edited: Apr 8, 2007
    Acecool, Apr 8, 2007
    #3
  4. Acecool

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Try switch back and forth between 2D & 3D view. You might get more info with 2D view.
     
    Pedro2NR, Apr 8, 2007
    #4
  5. Acecool

    digital-flex

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    3,975
    Likes Received:
    105
    Location:
    Toronto, ON Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    You can also try zooming out, that might help in displaying more street names.
     
    digital-flex, Apr 9, 2007
    #5
  6. Acecool

    Acecool

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Location:
    Charleston, SC
    TomTom Model(s):
    GO 910
    Zooming out doesnt do it, since I am zoomed out the the point before the streets disappear... And the 2d option also doesnt seem to work :-(
     
    Acecool, Apr 9, 2007
    #6
  7. Acecool

    digital-flex

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    3,975
    Likes Received:
    105
    Location:
    Toronto, ON Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    The only other option is to browse the map function.
     
    digital-flex, Apr 9, 2007
    #7
  8. Acecool

    Acecool

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Location:
    Charleston, SC
    TomTom Model(s):
    GO 910
    Sorry guys... Switching to 2d seems to resolve that issue..

    But, I really like 3d, so currently there is no way in 3d mode?

    Josh
     
    Acecool, Apr 9, 2007
    #8
  9. Acecool

    Nextourer

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    1,232
    Likes Received:
    20
    Location:
    Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    Well I'd remove restaurants and gas station since they have the most count.

    Add RAM? nope but you guys have waaay more RAM than we do on the ONE.
     
    Nextourer, Apr 9, 2007
    #9
  10. Acecool

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    I didn't like 2D view at first.
    But I grew to love it. It's very useful when at a red light and want to look around to avoid traffic.
     
    Pedro2NR, Apr 9, 2007
    #10
  11. Acecool

    Nextourer

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    1,232
    Likes Received:
    20
    Location:
    Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    not to mention all factory nav (except Nissan's Bird's Eye View) are in 2D
     
    Nextourer, Apr 9, 2007
    #11
  12. Acecool

    feejo

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    314
    Likes Received:
    9
    Location:
    Montreal
    TomTom Model(s):
    XL-S
    HUmmmm Donaught, hummmm :D
     
    feejo, Mar 20, 2008
    #12
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.