Via 1535 Voice - Plural Error

Discussion in 'TomTom Voices' started by dmerces, Oct 14, 2014.

  1. dmerces

    dmerces

    Joined:
    Oct 14, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    Via 1535
    Hello,

    Is there any way to correct voice plurals of a Via 1535? When I set up a POI alert to 1000 meters it says “One Kilometers” instead “One Kilometer”.

    Any help will be much appreciated.

    Thanks
    dmerces
     
    dmerces, Oct 14, 2014
    #1
    1. Advertisements

  2. dmerces

    Arno Moderator

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    2,927
    Likes Received:
    63
    Location:
    Pickering, ON
    TomTom Model(s):
    930
    I don't think so.
    Are you using a Portuguese voice?
     
    Arno, Oct 14, 2014
    #2
    1. Advertisements

  3. dmerces

    dmerces

    Joined:
    Oct 14, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    Via 1535
    Thanks for your reply Arno.

    Yes I'm using Portuguese voice.

    Dmerces
     
    dmerces, Oct 15, 2014
    #3
  4. dmerces

    Arno Moderator

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    2,927
    Likes Received:
    63
    Location:
    Pickering, ON
    TomTom Model(s):
    930
    Could you tell me which voice you are using, also the map number and which operating system.
    (Look at the screen that has something like BO5122A00000 on it.)
    With that I will ask questions but there is no promise that I will receive a reply.
     
    Arno, Oct 15, 2014
    #4
  5. dmerces

    dmerces

    Joined:
    Oct 14, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    Via 1535
    Here are:
    Voice: Raquel
    Map Number: Brazil v935.5757
    OS: 1344689
     
    dmerces, Oct 16, 2014
    #5
  6. dmerces

    Arno Moderator

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    2,927
    Likes Received:
    63
    Location:
    Pickering, ON
    TomTom Model(s):
    930
    I passed that on but do not really expect a reply at this time.

    By the way, you are just as guilty as Raquel:
    ;->)
     
    Arno, Oct 17, 2014
    #6
  7. dmerces

    dmerces

    Joined:
    Oct 14, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    Via 1535
    Arno, not guilty, really: Raquel should say "one kilometer" or "one thousand meters". This is the correct way.
    Any way, at this time, the workaround seems to be set up distances as 950 meters, avoiding 1000 meters.

    Tks
     
    dmerces, Oct 17, 2014
    #7
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.