USA, Canada map versus USA, Canada, Mexico

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by JCE0591, Sep 11, 2015.

  1. JCE0591

    JCE0591

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Location:
    Orange County, California
    TomTom Model(s):
    GO 740 LIVE
    I have a new GO 600 that has liftetime USA, Canada, Mexico maps and a subscription to the USA, Canada maps. Is there an advantage between the maps, other than the Mexico coverage or smaller map file size? I moved up from a GO Live 740 to the GO 600 (not very thrilled with the dumbed down 600's limited features/versatility and slow touch screen response time). I will gladly pay the subscription fee if there is a distinct functional benefit to the USA, Canada map.
     
    JCE0591, Sep 11, 2015
    #1
    1. Advertisements

  2. JCE0591

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    10,844
    Likes Received:
    179
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720 GO 740 GO1535 GO1605 VIA1535 GO 600
    No difference other than whether or not Mexico is present, though I'm confused ... You're saying that the 600 unit came with the full US/Can/Mex set, but you are only being offered updates for the US/Can portion, or ???
    Or do you refer back to your 740's US/Can/Mex subscription?
     
    canderson, Sep 11, 2015
    #2
    1. Advertisements

  3. JCE0591

    JCE0591

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Location:
    Orange County, California
    TomTom Model(s):
    GO 740 LIVE
    I am getting a message that my USA and Canada map subscription will expire in xx days. The GO 600 has the lifetime USA, Canada,and Mexico map. If the USA and Canada portions of both maps are the same, I will let the subscription expire for the USA and Canada map. I was just wondering if the USA and Canada map might have some additional feature being on a paid subscription.
     
    JCE0591, Sep 14, 2015
    #3
  4. JCE0591

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,984
    Likes Received:
    442
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    No. Same routing data on both.
     
    dhn, Sep 14, 2015
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.