TomTom Go 620 firmware update

Discussion in 'Navcore' started by hajdzik, May 3, 2020.

  1. hajdzik

    hajdzik

    Joined:
    May 3, 2020
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    Go 620
    Hi,
    Does anybody know if there is any possibility to change firmware of TomTom Go 620 into TomTom Go Camper for using with caravans ? I would like to buy another very similar device..
    regards
    Marcin
     
    hajdzik, May 3, 2020
    #1
    1. Advertisements

  2. hajdzik

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,135
    Likes Received:
    450
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    I don't think that is feasible but check back as others may have a more detailed response.
     
    dhn, May 3, 2020
    #2
    1. Advertisements

  3. hajdzik

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    11,237
    Likes Received:
    206
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720, GO740TM Live, GO 1535 Live, Via 1535, Via 1605, GO 52, GO 600, GO 620, GO 630, TomTom Bridge
    I'm not 100% clear I understand the question, so I'll answer twice, one for each of my possible interpretations:

    It is not possible to update a regular GO 620 to a 'camper' version of the firmware.
    Further, I do not remember seeing a GO 620 camper version, but there IS a GO 6200 camper version. The difference is that the 6200 includes a built-in cellular modem for receiving traffic data.
    You can see that version here >> https://www.tomtom.com/pl_pl/drive/camper/
     
    canderson, May 3, 2020
    #3
  4. hajdzik

    Persiu

    Joined:
    Oct 2, 2020
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    Tomtom go 620
    Hi

    Can I change firmware of TomTom Go 620 into TomTom Go 620 Professional ??
     
    Persiu, Oct 2, 2020
    #4
  5. hajdzik

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    11,237
    Likes Received:
    206
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720, GO740TM Live, GO 1535 Live, Via 1535, Via 1605, GO 52, GO 600, GO 620, GO 630, TomTom Bridge
    No, that is not possible. You would need to purchase the 'truck' (Pro) version to get that firmware. In addition, you would need to be subscribed to the 'truck' version maps that have load and size restrictions, etc., which the regular maps do not have.
     
    canderson, Oct 2, 2020
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.