"point of interest" set

Discussion in 'System Configuration and Customization' started by rcacs, Jul 19, 2011.

  1. rcacs

    rcacs

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    591
    Likes Received:
    9
    Location:
    Morden, Manitoba, Canada
    TomTom Model(s):
    Rider 2
    Recieved email from TT, offering a free set of POI's for Eastern Canada. I did the download no prob, but I don't see them, unless they actually just went in with all the other POI';s. It would have been nice if they had been a separate folder or POI set as they called them.

    Cheers!
     
    rcacs, Jul 19, 2011
    #1
    1. Advertisements

  2. rcacs

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,985
    Likes Received:
    442
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Check the contents of your unit using Explorer. Tomtom has an annoying habit of placing downloaded poi data into a folder called pois which does nobody any good.

    So check and see.........look at the date of all your *.ov2 files in your specific map folder to see whether they did indeed get placed there.
     
    dhn, Jul 19, 2011
    #2
    1. Advertisements

  3. rcacs

    Andy_P Moderator

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Messages:
    4,683
    Likes Received:
    36
    Location:
    London, UK.
    TomTom Model(s):
    Go520,720,XL Live, Start60,Go940,950,1000,1005,New500,New5000
    Unless the new POIs replaced the entire poi.dat file? (or crpoi.dat?)

    Check the date of those files too
     
    Andy_P, Jul 19, 2011
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.