Points of interest tomtom go 620 with wifi

Discussion in 'Off-Topic' started by Pat F, Mar 12, 2018.

  1. Pat F

    Pat F

    Joined:
    Mar 12, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    TOMTOM GO 620 6"SCREEN with Wi-Fi
    I have selected gas stations as points of interest for a trip I was taking and no matter what trip I plan next they are still showing on the map. I want to get rid of them but I cannot seem to do so.
     
    Pat F, Mar 12, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. Pat F

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,642
    Likes Received:
    405
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Were these gas stations part of a custom poi file you loaded on the device?
     
    dhn, Mar 12, 2018
    #2
    1. Advertisements

  3. Pat F

    Pat F

    Joined:
    Mar 12, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    TOMTOM GO 620 6"SCREEN with Wi-Fi
    no
     
    Pat F, Mar 14, 2018
    #3
  4. Pat F

    Pat F

    Joined:
    Mar 12, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    TOMTOM GO 620 6"SCREEN with Wi-Fi
    they were the poi gas stations that were on the gps already.
     
    Pat F, Mar 14, 2018
    #4
  5. Pat F

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,642
    Likes Received:
    405
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Ask support for assistance then:

    [​IMG] United States
    877-757-7137
    Monday - Friday: 9:00 a.m. to 8:00 p.m. EST
     
    dhn, Mar 14, 2018
    #5
  6. Pat F

    - et - Moderator

    Joined:
    Apr 24, 2011
    Messages:
    490
    Likes Received:
    2
    Location:
    Southern California
    TomTom Model(s):
    XXL 540, GO Live 1535
    FWIW, I have had the same issue. The gas stations insist on appearing on the display no matter what I do. Not really a problem out on the open road, but a pain in the neck in the Los Angeles metropolitan area where gas stations are almost wall to wall.

    - Tom -
     
    - et -, Mar 14, 2018
    #6
  7. Pat F

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,642
    Likes Received:
    405
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Have you tried a complete Restore to Factory defaults?
     
    dhn, Mar 14, 2018
    #7
  8. Pat F

    - et - Moderator

    Joined:
    Apr 24, 2011
    Messages:
    490
    Likes Received:
    2
    Location:
    Southern California
    TomTom Model(s):
    XXL 540, GO Live 1535
    Good point. I have done a drum reset, but have not gone any further than that. I'll have to try that when I get home tonight.

    - Tom -
     
    - et -, Mar 14, 2018
    #8
  9. Pat F

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    10,321
    Likes Received:
    149
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720 GO 740 GO1535 GO1605 VIA1535 GO 600
    It's probably part of route planning configuration.

    On the device, go to Settings / Appearance / Route bar / Route information / Gas stations -- and disable it there.
     
    canderson, Mar 30, 2018
    #9
  10. Pat F

    - et - Moderator

    Joined:
    Apr 24, 2011
    Messages:
    490
    Likes Received:
    2
    Location:
    Southern California
    TomTom Model(s):
    XXL 540, GO Live 1535
    Yup, that was it. I would have sworn that I had looked for that, but I obviously missed it.

    - Tom -
     
    - et -, Apr 1, 2018
    #10
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.