Voices going in and out, POI Alerts not playing

Discussion in 'System Configuration and Customization' started by Skizza, May 3, 2007.

  1. Skizza

    Skizza

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    251
    Likes Received:
    13
    Location:
    Los Angeles, CA
    TomTom Model(s):
    510 software 6.52
    Out of the blue yesterday, I stoppped hearing audible directions, and POI alerts were not playing. I powered down my unit twice, then audio came back. Later that day and this morning I encountered the same problem. I haven't made any changes recently. Any ideas?
     
    Skizza, May 3, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Skizza

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Try a pin reset?
     
    Pedro2NR, May 3, 2007
    #2
    1 person likes this.
    1. Advertisements

  3. Skizza

    Skizza

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    251
    Likes Received:
    13
    Location:
    Los Angeles, CA
    TomTom Model(s):
    510 software 6.52
    Thanx Pedro.....I should slap myself for not trying that first.
     
    Skizza, May 4, 2007
    #3
  4. Skizza

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Did it work?
     
    Pedro2NR, May 5, 2007
    #4
  5. Skizza

    Skizza

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    251
    Likes Received:
    13
    Location:
    Los Angeles, CA
    TomTom Model(s):
    510 software 6.52
    Yes, like a charm!
     
    Skizza, May 7, 2007
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.