Tmobile free data roaming

Discussion in 'Mobile Navigation' started by mvl, Oct 11, 2013.

  1. mvl

    mvl Moderator

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    5,433
    Likes Received:
    61
    Location:
    Boston, MA, USA
    TomTom Model(s):
    GO 2535 LIVE, GO 1535 LIVE, GO 740 LIVE, Go 930
    Tmobile just announced free but slow data roaming in Canada.

    Its fast enough for HD traffic, so Americans can get to use HD traffic on their Tomtom Android/iOS app while in Canada.
     
    mvl, Oct 11, 2013
    #1
    1. Advertisements

  2. mvl

    mvl Moderator

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    5,433
    Likes Received:
    61
    Location:
    Boston, MA, USA
    TomTom Model(s):
    GO 2535 LIVE, GO 1535 LIVE, GO 740 LIVE, Go 930
    I'm in Montreal now and HD traffic roaming is free and functional as expected for TT android on Tmobile. Surprisingly it is at 3g speeds on Rogers.
     
    mvl, Jun 29, 2014
    #2
    1. Advertisements

  3. mvl

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,048
    Likes Received:
    446
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Thanks for reporting in and for the visit to our country (yeah, Quebec is still part of Canada .......... ;) )

    About a month ago, while in Niagara Falls NY, I got LIVE services, including traffic on my 1535 LIVE while in our hotel room on the 19th floor of a hotel about 2 miles from the Canadian site. Shouldn't have happened but was bemused to see it.

    When back at ground level, no LIVE with the 1535. In fact, was trying to test a rds-tmc combo antenna/car charger. Device did recognize the antenna but never got traffic info while in NY State.
     
    dhn, Jun 30, 2014
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.