tomtom one xl activation code

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by dombrett, Dec 6, 2010.

  1. dombrett

    dombrett

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    4
    hi all i have a tomtom one and have lost all my details off the computer about 6 months ago and my tomtom packed in yesterday and is asking me for activation code ?

    my device code is AK8AE ASDS2 is there any way i can repair this ? ttcodes is saying incorrect ? i dont have a clue what to do...

    so any help would be much appreciated thanks dom
    dombrett, Dec 6, 2010
    #1
    1. Advertising

  2. dombrett

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    21,049
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    720; 540; 1535 LIVE; 2535 Non-LIVE: Via 1605
    dhn, Dec 6, 2010
    #2
    1. Advertising

  3. dombrett

    dombrett

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    4
    i have done that just now and nothing

    i rung them and they cant help me and said i need to buy a new map !!! ?40-50 they said .

    i cant afford that atm !
    dombrett, Dec 6, 2010
    #3
  4. dombrett

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    21,049
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    720; 540; 1535 LIVE; 2535 Non-LIVE: Via 1605
    Do you have a backup made prior to the problem, hopefully done using Explorer, not Home?

    Also, the map on your unit, was it the original or an update made at a previous time?
    dhn, Dec 6, 2010
    #4
  5. dombrett

    dombrett

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    4
    hi no it has no backup and not the original maps as i tried to re download some maps last nite
    dombrett, Dec 6, 2010
    #5
  6. dombrett

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    21,049
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    720; 540; 1535 LIVE; 2535 Non-LIVE: Via 1605
    Look here:
    c:\documents and settings\yourname\my documents\TomTom\Home\Downloads\Complete\Maps\

    Do you see any compressed map files in that location?
    dhn, Dec 6, 2010
    #6
  7. dombrett

    dombrett

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    4
    no as maps isnt there !
    dombrett, Dec 6, 2010
    #7
  8. dombrett

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    21,049
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    720; 540; 1535 LIVE; 2535 Non-LIVE: Via 1605
    Then I guess you'll need to purchase a new map.
    dhn, Dec 6, 2010
    #8
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. laxref
    Replies:
    8
    Views:
    35,969
    lec510
    Jun 22, 2007
  2. fred9

    new 630 don't have activation code?

    fred9, Mar 13, 2010, in forum: General TomTom Discussion
    Replies:
    16
    Views:
    3,949
  3. Pudding

    510 activation code

    Pudding, Feb 25, 2011, in forum: General TomTom Discussion
    Replies:
    3
    Views:
    1,174
    mikealder
    Feb 26, 2011
  4. mstaubes

    What is an activation code?

    mstaubes, Jun 7, 2011, in forum: General TomTom Discussion
    Replies:
    4
    Views:
    3,565
    mstaubes
    Jun 9, 2011
  5. davidwalker

    Activation code for renault tomtom sat nav

    davidwalker, Jun 26, 2013, in forum: Introductions
    Replies:
    2
    Views:
    1,357
    Paper map
    Sep 18, 2013
Loading...

Share This Page