IE 8 vs Firefox


Joined
Dec 23, 2010
Messages
29
I find that when I try to sign in to this forum with IE8, I keep returning to the sign-in page.
However, if I switch to Firefox, and I sign in, I am taken to the forum.
Would anyone know why I cannot access this forum when using IE 8?

Thank you
Alice
 
Ad

Advertisements

dhn

Moderator
Joined
Oct 1, 2007
Messages
23,273
Location
Toronto Canada
TomTom Model(s)
Go 50; Go 520
Interesting. IE8 is still beta, is it not?

Anyway, I'll let the admin of this site know.
 
Joined
Sep 19, 2006
Messages
600
TomTom Model(s)
Go 510
Alice, any reason that you want to use IE ? Try Chrome, it's blinding fast (Firexfox 4 is also very fast). I am using Firefox beta 9 right now to browse this forum.
 
Last edited:
Joined
Dec 23, 2010
Messages
29
Alice, any reason that you want to use IE ? Try Chrome, it's blinding fast (Firexfox 4 is also very fast). I am using Firefox beta 9 right now to browse this forum.
Whole family has always used IE8, including grandchildren, etal.
We would not like to advise them all now to switch to FireFox, etc.
 

dhn

Moderator
Joined
Oct 1, 2007
Messages
23,273
Location
Toronto Canada
TomTom Model(s)
Go 50; Go 520
My apologies. I don't know what I was thinking in my previous post when I referred to IE8 as beta. I meant IE9.

I really don't know what to tell you about the problems you're having with IE8 and this site. I use that version here with no problems.

Have you cleaned your cache, temporary internet files and all that stuff and then rebooted your computer?

Or.............when you first come to this site, click on the 'register' menu item at the top. Does it then say something like 'according to our records you're registered as alicz?'
 
Joined
Feb 12, 2009
Messages
82
Location
London, UK
Just to update, the site seems to work OK for me in IE8.

That browser has a history of rendering stylesheets and implementing cookies quite poorly so depending upon the installation the issue could be related to user settings mismatch, or (more likely) just poor browser performance.

For those interested, ranked by stability and website rendering my top 5 browsers are (in order):

1. Chrome (v fast)
2. Firefox 3 and above (slower than Chrome, but great)
3. Opera (the best mobile browser)
4. Safari (Slightly too unstable)
5. IE 6 and above (not great)

Due to the tools you can get with Firefox i actually use Firefox with a Chrome skin at work and Chrome at home.
 
Ad

Advertisements

Ad

Advertisements

Joined
Feb 11, 2011
Messages
4,683
Location
London, UK.
TomTom Model(s)
Go520,720,XL Live, Start60,Go940,950,1000,1005,New500,New5000
What is the "customisability" like for Chrome, billybisme?

I've always loved the way you can use add-ons with Firefox to tweak it to your personal taste, but I'm getting seriously hacked off with it these days.

Strangely enough, many of the add-ons I use are to return it to behaving like it USED to before they "improved it", but fewer and fewer are working properly now.
 
Joined
Feb 11, 2011
Messages
4,683
Location
London, UK.
TomTom Model(s)
Go520,720,XL Live, Start60,Go940,950,1000,1005,New500,New5000
Jayzus!

The very first thing I saw when I wet to the chrome web-store link was an add-on for "Fully-featured multi-track audio editing, right in your browser". (I'm a sound man by trade)

Seriously impressive.... Maybe time to put a toe in the water.
 
Joined
Jul 6, 2012
Messages
15
Location
USA
Haha - cool. Sounds like you have some fun times and customizing ahead of you with a new Browser. :)
 
Ad

Advertisements

Joined
Feb 11, 2011
Messages
4,683
Location
London, UK.
TomTom Model(s)
Go520,720,XL Live, Start60,Go940,950,1000,1005,New500,New5000
I didn't have a good start!

First thing I wanted to do was to get a drop-down list of Bookmarks rather than a Bookmarks bar.

I Googled it and found posts on the http://www.chromeplugins.org forums telling me how to add " --bookmark-menu" to the end of the "Target" text in the shortcut I use to start Chrome.

But I just can't make it work.
So I registered on their forum, posted a question about it and then logged out.

Now, (this seems ridiculous!) it only recognises me as a guest and insists I need to register, I can't find a "Log in" box or link anywhere!

If I fill in the form it keeps presenting me with, it says that username/email address etc. are already taken (surprise, surprise!)

Tomorrow is another day...
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads


Top