where to get the TT1 v4 in the U.S. ?

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by tomtomtom, May 17, 2007.

  1. tomtomtom

    tomtomtom

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Does anyone know where I can order the TT1 v4 online in the U.S.?
    Or any local stores in Massachusetts that sell the v4?

    Yesterday I've mailed a few online stores about the v4, no answers yet!
     
    tomtomtom, May 17, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. tomtomtom

    digital-flex

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    3,975
    Likes Received:
    105
    Location:
    Toronto, ON Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    I'm curious, have you tired Best Buy? I know here in Canada the are selling the newer version of the ONE.
     
    digital-flex, May 17, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. tomtomtom

    xero8p

    Joined:
    May 11, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I got mine from Staples about a week and a half ago. BTW you can go on ebay and search for staple coupons and can find a 50 off one that will save ya some money.
     
    xero8p, May 18, 2007
    #3
  4. tomtomtom

    tomtomtom

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I'll go check out bestbuy and staples this weekend.

    Did you get it in a store or online?

    Thanks for coupon tip, didn't find a $50 coupon off $200-299 though, just a $50 of $500 one.
     
    tomtomtom, May 18, 2007
    #4
  5. tomtomtom

    digital-flex

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    3,975
    Likes Received:
    105
    Location:
    Toronto, ON Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    If you can spare the time, I would go to the actual store. You can tell right away by looking at the specs on the back of the box and see if there is 1GB internal memory. If you see it, then its the newer ONE.

    If you don't see the SiRFIII logo then thats also another cue that its the newer ONE.
     
    digital-flex, May 18, 2007
    #5
  6. tomtomtom

    tomtomtom

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Yup. The problem is that none of the online stores seem to have updated their tomtom one product description. So how is one to tell which version will be received. I would assume that most stores should be running out of the v3 by now.
     
    tomtomtom, May 18, 2007
    #6
  7. tomtomtom

    digital-flex

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    3,975
    Likes Received:
    105
    Location:
    Toronto, ON Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    Exactly, why take that chance if you really want the new ONE.
     
    digital-flex, May 18, 2007
    #7
  8. tomtomtom

    a7888

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    Little Rock AFB, Ark
    TomTom Model(s):
    Tom Tom One v4

    I got mine at a Best Buy store. They had a big display with all of the new version 4's in it. The display had a special offer on it showing you how to get Mr T's voice. Good luck.

    Jimmy
     
    a7888, May 18, 2007
    #8
  9. tomtomtom

    dr chem

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    i got mine from amazon.com

    as a prime member, i got free two day shipping... but it showed up the next day. it was 299 (no tax or shipping).

    if you want it like that, i can order for you.
     
    dr chem, May 18, 2007
    #9
  10. tomtomtom

    hutchwashere

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    I bought a Tomtom ONE last weekend at a bestbuy - from the big display with Mr. T's free voice. However, this is the V3.

    Do not assume that it's the V4 just because it's in the Bestbuy stack.
     
    hutchwashere, May 18, 2007
    #10
  11. tomtomtom

    dr chem

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    also, one other quick note...

    im not sure if only the v4 has the internal 1gb memory, but if thats true, then look at the box and check for a serial number starting with the letter Z.

    when i called tomtom to ask why my unit didnt come with an SD card, they told me to check the serial #, and if it started with Z, then it was internal.

    the serial # is on the side of the box... i think there is a barcode along with it. it appears on a sticker placed on the box, not printed directly on the box.
     
    dr chem, May 18, 2007
    #11
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.