Unable to use, Help


Joined
Dec 16, 2007
Messages
1
Location
Iowa Park, TX
TomTom Model(s)
501
I purchased a 720 on Ebay and all is there. When turned on I get red circled X. I have another 720 and when connected to TOMTOM Home it indicates a serial number not registered to me. I use the bypass serial number selection and I still am having no luck. The seller is reputable. Any tricks I should use to get it to load up correctly. By holding the on button I can see the boot screen and it appears to have been used before because of the number of voices and other data. Please suggest remedy
 
Ad

Advertisements

dhn

Moderator
Joined
Oct 1, 2007
Messages
23,158
Location
Toronto Canada
TomTom Model(s)
1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
I purchased a 720 on Ebay and all is there. When turned on I get red circled X. I have another 720 and when connected to TOMTOM Home it indicates a serial number not registered to me. I use the bypass serial number selection and I still am having no luck. The seller is reputable. Any tricks I should use to get it to load up correctly. By holding the on button I can see the boot screen and it appears to have been used before because of the number of voices and other data. Please suggest remedy
Goto this link for assistance with a red X issue.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top