TTONE Sync Time Problem?

Discussion in 'Technical Support' started by CTK2651, Jul 27, 2007.

  1. CTK2651

    CTK2651

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    ONE
    My TTOne been sitting for awhile, so recharged and sync-ed w/ TT Home to receive and installed updates. All done. Turned it on and finds satellites but time is off. Go to preferences -> set time and press "Sync" and the time sets to another erroneous time (it's 7:30PM EST here and press sync goes to 9:34AM). What gives?
     
    CTK2651, Jul 27, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. CTK2651

    Wiley

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    157
    Likes Received:
    17
    Location:
    Oregon, USA
    Time display in Home application... A known bug.

    The time display in Home is about two hours off. It is a known bug.

    When you are disconnected from Home, do you still see the wrong time immediately after setting it manually?
     
    Wiley, Jul 27, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. CTK2651

    digital-flex

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    3,975
    Likes Received:
    105
    Location:
    Toronto, ON Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    You were able to access the time function in TT HOME using VTT?
     
    digital-flex, Jul 27, 2007
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.