TT 730 Does Not Connect to HOME

Discussion in 'Technical Support' started by percy, Jul 23, 2009.

  1. percy

    percy

    Joined:
    Aug 10, 2008
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Hi. I just bought my TT730. I connected it to my USB and it loaded to the computer but HOME does not recognize it. SO I removed and conn the USB again after asking connect to computer the TT730 power cycles. It boots to TOMTOM logo, show the hand with the Red X mark then the Red X mark disappears then nothing happens.

    Also right after plugging iin the TT730, HOME opens up but does not detect the device.

    What could be wrong?

    Thanks.
     
    percy, Jul 23, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. percy

    percy

    Joined:
    Aug 10, 2008
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    percy, Jul 23, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. percy

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,130
    Likes Received:
    450
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    See if anything here helps.

    And try a pin reset on the unit first.
     
    dhn, Jul 23, 2009
    #3
  4. percy

    percy

    Joined:
    Aug 10, 2008
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    tried this solution but did not wor too. :(
     
    percy, Jul 24, 2009
    #4
  5. percy

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,130
    Likes Received:
    450
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    I'd suggest returning it to the retailer if you just bought it, then.
     
    dhn, Jul 24, 2009
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.