Tripmaster v1.5b5 and Offroad Navigator v1.3

Discussion in 'TomTom 3rd Party Software' started by roussillat, Nov 10, 2006.

  1. roussillat

    roussillat

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Messages:
    137
    Likes Received:
    12
    roussillat, Nov 10, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. roussillat

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Sweet, Can't wait to try them out.
    Thanks Roussillat
     
    Pedro2NR, Nov 10, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. roussillat

    GAW

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Messages:
    989
    Likes Received:
    19
    Location:
    CA Bay Area
    TomTom Model(s):
    920
    Tripmaster 1.5 seems to be missing the setup and pause files - are the old ones (from 1.4) supposed to be maintained and used?

    If so, the instructions on the website to delete all the existing files would be wrong. I initially did that, and found that they were missing from 1.5.

    Update - I found that setup is built into tripmaster - no seperate Icon. But they did not mention how you get to it - small box at lower right of Tripmaster.

    Now - does anyone know where pause is ?
     
    Last edited: Nov 15, 2006
    GAW, Nov 14, 2006
    #3
  4. roussillat

    roussillat

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Messages:
    137
    Likes Received:
    12
    "Pause" doesn't exist anymore : it was an example of icon that produced, in Tripmaster, the recording of a waypoint with "Pause" in the comment field.

    The choice of "Pause" as comment was so controversal, that I preferred to remove it and the web page, for v1.5, will just explain how a user can create specific icons for specific waypoints comments.
     
    roussillat, Nov 15, 2006
    #4
  5. roussillat

    roussillat

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Messages:
    137
    Likes Received:
    12
    roussillat, Nov 16, 2006
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.