Tripmaster/Offroad Problems - Don't log


Joined
Mar 31, 2008
Messages
3
Hi everyone!

I've installed on my 910 v6 offroad and tripmaster with no problem, at least apparently.

Neither Offroad nor Tripmaster can write on the memory, i.e., I have no config.txt file (I've copied them from old posts)...

...but the worst is that the Tripmaster doesn't save any log file....it says the name of the file while logging, but it just doesn't exist...

I've already tried all versions V7 and all the available versions of tripmaster and offroad

Any ideas? Can this be a hardware problem??
 
Ad

Advertisements

Joined
Jul 11, 2007
Messages
941
Location
Northern VA
TomTom Model(s)
ONE v2
Hi everyone!

I've installed on my 910 v6 offroad and tripmaster with no problem, at least apparently.

Neither Offroad nor Tripmaster can write on the memory, i.e., I have no config.txt file (I've copied them from old posts)...

...but the worst is that the Tripmaster doesn't save any log file....it says the name of the file while logging, but it just doesn't exist...

I've already tried all versions V7 and all the available versions of tripmaster and offroad

Any ideas? Can this be a hardware problem??
The file that it saves is an itinerary. I'm not familiar with the 910, can your create and follow itineraries?
 
Joined
Mar 31, 2008
Messages
3
thank you very much for the fast reply!

I've have already build an itn file and it worked ok in Offroad (awesome!!)

The problem is possibly around the memory access... after using Tripmaster there is no log file (itn or any other)

Thank you very much!
renato

from Portugal
 
Joined
Jul 11, 2007
Messages
941
Location
Northern VA
TomTom Model(s)
ONE v2
thank you very much for the fast reply!

I've have already build an itn file and it worked ok in Offroad (awesome!!)

The problem is possibly around the memory access... after using Tripmaster there is no log file (itn or any other)

Thank you very much!
renato

from Portugal
There should be an itinerary in there after you use Tripmaster. It will have a weird name. Run Tripmaster for a short trip, and then check for any new itn files that you don't recognize
 
Ad

Advertisements

Joined
Mar 31, 2008
Messages
3
Problem solved !

just returned the 910 for a 520 and everything worked perfectly :)

never got to find the problem...

thank you very much !!

renato
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top