TomTomOne Shutting Off

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by e_buckeye, Oct 25, 2010.

  1. e_buckeye

    e_buckeye

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I've never had problems with my TomTomOne, but while driving home from a long trip, the device just shut off. I turned it back on and replugged it into the cigarette lighter in my car, but it only stayed on for about five minutes before shutting off again. Now when I try to use it, it only turns on for about 2 seconds before shutting off. Then if I try again, it won't even turn on at all. I've pushed the reset button as well. I have no idea why this is happening, but it's incredibly frustrating!! :mad:

    Has anyone had this happen? What did you do to fix it? Thank you!
     
    e_buckeye, Oct 25, 2010
    #1
    1. Advertisements

  2. e_buckeye

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,023
    Likes Received:
    445
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    This may be a sign of a flattened battery. Are you sure the unit has been charging? Just seeing the green light isn't enough. Do you have a wall adapter you can use?

    If not, can you connect your unit to the computer and let it charge a good 3 hours. Make sure the usb port is not on a hub and normally ports on the rear of the computer are more reliable than the front.
     
    dhn, Oct 25, 2010
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.