TomTomForums slow?


Joined
Dec 27, 2007
Messages
28
Is it just me, or do others find this forum loads realllyyy sllllooooowwww....?

I visit a half dozen forums daily, and this one seems dog slow. I even have the occasional window time out and have to hit the refresh button before it'll finally load.

Maybe it has something to do with the 100+ people that are online at once (123 people right now...)?
 
Ad

Advertisements

Joined
Jan 4, 2008
Messages
443
Location
Halifax, Nova Scotia, Canada
TomTom Model(s)
One XL-S
I find that the pages time out a lot - especially if I am opening new tabs of the messages I want to read, instead of opening the message in the current tab. Really slows down the browsing...
 
Joined
Sep 5, 2006
Messages
921
Location
TN
TomTom Model(s)
930T and XXL
The bandwidth does take a beating sometimes but I have too found that firefox helps.
 
Joined
Jan 4, 2008
Messages
443
Location
Halifax, Nova Scotia, Canada
TomTom Model(s)
One XL-S
The problem I have with FireFox is the damn thing eats a tonne of memory. After an hour or so of browsing, Firefox is 1/2 in a gig in memory size (this was 2.x). Perhaps I should go back to it - I guess. Although I've gotten used to using the (evil) IE 7.
 
Joined
Dec 29, 2007
Messages
591
Location
Morden, Manitoba, Canada
TomTom Model(s)
Rider 2
It is definatly one of the slower sites I visit. I find it "hurky Jerky" for the first couple of seconds once the pages load as well.

Cheers!
 
Ad

Advertisements

Joined
Jan 7, 2008
Messages
5
I agree yesterday was very slow for some reason... I default to FF - only use IE when I have to, but I noticed the slow down also...
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top