TomTom TMC-RDS traffic receiver for 720/910/920/others

Discussion in 'TomTom Buy/Sell/Trade' started by tchan012, Nov 30, 2007.

  1. tchan012

    tchan012

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    I got a brand new Tomtom TMC-RDS receiver that i got with my 920T (i had already bought one earlier for my old 910)

    i think it will work with other tomtoms like the 720 and 910 as well. Before you buy, please make sure that your GPS is compatible with the 920T receiver.

    Price: $90 shipped to US and Canada

    if you are outside US and Canada, please contact me for shipping costs.

    I accept Paypal, money orders and personal checks. Personal checks will delay shippng till they clear.

    I live in Houston and if you wish to pick it up, contact me.

    Tarun


    Pics Added
     

    Attached Files:

    Last edited: Jan 21, 2008
    tchan012, Nov 30, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. tchan012

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Tarun,

    Please post pictures of the item you are selling.
    Thanks
     
    Pedro2NR, Nov 30, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. tchan012

    tchan012

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Pedro,
    Pics added. sorry about not having read the rules before posting :)
     
    tchan012, Nov 30, 2007
    #3
  4. tchan012

    RandyR

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    90
    Likes Received:
    2
    Location:
    Kentucky USA
    TomTom Model(s):
    910 w/ v7.10 maps
    Do you have to subscribe to traffic?
     
    RandyR, Dec 21, 2007
    #4
  5. tchan012

    tchan012

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    i don't believe so. I have an additional TMC receiver that I use (not the one I am selling) and I did not have to subscribe to anything. Just plug in the receiver and enable traffic. If you do not have the receiver, THEN you have to subscribe to the traffic service (which needs a cellphone with a data connection)
     
    tchan012, Dec 21, 2007
    #5
  6. tchan012

    tchan012

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Price now reduced to $100 shipped to US or Canada
     
    tchan012, Jan 17, 2008
    #6
  7. tchan012

    eclimax13

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    pm sent......
     
    eclimax13, Jan 21, 2008
    #7
  8. tchan012

    tchan012

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Price now reduced to 90 bucks shipped to US or Canada. After this, this goes to fleabay
     
    tchan012, Jan 21, 2008
    #8
  9. tchan012

    eclimax13

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    still gonna sell that thing on ebay?
     
    eclimax13, Jan 23, 2008
    #9
  10. tchan012

    Sugar Ray

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Whould you take 50:00 for it shipped to 14075 NY
     
    Sugar Ray, Jan 25, 2008
    #10
  11. tchan012

    tharvey

    Joined:
    Dec 7, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    3
    I can't use it right now, as it is not in vancouver area but I would pay at least $70 as an investment for future use.

    tim
     
    tharvey, Jan 26, 2008
    #11
  12. tchan012

    eclimax13

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    just so you guys know...its already sold....
     
    eclimax13, Jan 26, 2008
    #12
  13. tchan012

    tchan012

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    eclimax13. thx for letting everyone know. my wife and I had a baby girl last week so could not write anything here.
    cable is already sold.
    Moderator, please close this thread.
     
    tchan012, Feb 8, 2008
    #13
  14. tchan012

    eclimax13

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    got it and it works great...thanks again and congrats on the baby
     
    eclimax13, Feb 8, 2008
    #14
  15. tchan012

    Timon

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    11
    Location:
    Tustin, CA USA
    TomTom Model(s):
    GO920T
    I've been using TMC traffic in the Los Angeles area as well as TomTom Traffic and compated to the later TMC traffic sucks:mad:

    When TMC traffic says the traffic is clear it's really backed up. You don't get any delay times, well sometimes it says 1 minute, and you never get options to adjust routing.

    When using TT Traffic I see all of the delays on route. Get rerouting options, in other words it works:)

    What are others seeing in different areas?

    Has anyone compared the TMC traffic TomTom displays with the TMC traffic displayed on other GPS's?
     
    Timon, Feb 8, 2008
    #15
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.