TomTom Home can't see 700

Discussion in 'TomTom Home and MyTomTom Software' started by sonodave, Dec 11, 2006.

  1. sonodave

    sonodave

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I am running TomTom Home on an iMacG5 running 10.4.8. Home is version 1.3. The 700 is running firmware 6.150. We are travelling to Europe next week and today I bought and downloaded the maps for Western Europe.

    When I went to install them the Home program says that 'no compatible TomTom device is connected...'

    I restarted the iMac, changed USB ports, changed USB cables, tried starting Home with the 700 off and then turning it on, starting the 700 with Home running in the 'background' (in other words I didn't start it) and in none of these cases would Home recognise my device. Oh, yeah, it used to see it. Since then I think all I have done is run 'maclatest' to install the latest version of Home.

    Any ideas? Time is slipping by and the TomTom support people 's automatic email response says they are really busy...

    Thanks in advance,

    Dave
     
    sonodave, Dec 11, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. sonodave

    Adcox

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Location:
    Huffman, Texas a Houston Burb.
    TomTom Model(s):
    910
    Have you tried reseting your unit with a paperclip?
     
    Adcox, Dec 11, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. sonodave

    sonodave

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    No I haven't. I have had to do so before and it worked then so I'll give it a try. Thanks for the suggestion
     
    sonodave, Dec 11, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.