TomTom Go520: Damaged


MLK

Joined
Dec 6, 2013
Messages
3
TomTom Model(s)
Go520
Hello,

Some weeks ago I turned on the device after a lot of time and the display had some disturbe, light blue color and a lot of vertical rows that moves continuatly. I thought that the problem was the lcd so I replaced it with a new one.. but nothing is changed. Someone could help me?

thank you in advance
oa58.jpg
 
Ad

Advertisements

dhn

Moderator
Joined
Oct 1, 2007
Messages
23,376
Location
Toronto Canada
TomTom Model(s)
Go 50; Go 520
Was the device ever dropped? Are you sure the cables are firmly seated/connected in the unit. Battery fully charged?
 

MLK

Joined
Dec 6, 2013
Messages
3
TomTom Model(s)
Go520
Was the device ever dropped? Are you sure the cables are firmly seated/connected in the unit. Battery fully charged?

mmm usually use it my father.. I think not.. is always in the car.
The only cable is for lcd.. and it is ok.
Not fully.. could be a problem?? Now I recharge anyway..
 

canderson

Moderator
Joined
Dec 28, 2007
Messages
12,133
Location
Colorado, USA
TomTom Model(s)
GO720, GO740, GO 1535, Via 1535, Via 1605, GO 52, GO 600, GO 620, GO 630, GO Discover, TomTom Bridge
Have you tried a hard reset of the unit using the little switch in the bottom of your 520? Carefully insert the end of a paperclip or similar, don't press too hard, for a couple of seconds.
 
Ad

Advertisements

MLK

Joined
Dec 6, 2013
Messages
3
TomTom Model(s)
Go520
Just done... nothing.. when I turn on hear the jingle but the display It's the same..
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top