TomTom 720 (BestBuy.ca)

Discussion in 'TomTom Deals' started by digital-flex, Aug 28, 2007.

  1. digital-flex

    digital-flex

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    3,975
    Likes Received:
    105
    Location:
    Toronto, ON Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    Last edited: Aug 28, 2007
    digital-flex, Aug 28, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. digital-flex

    digital-flex

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    3,975
    Likes Received:
    105
    Location:
    Toronto, ON Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    Just to confirm, it is instore.

    The Best Buy I went to had 2 in stock. Played with the Demo unit and I like it. I think I'm going to hold off for a bit.
     
    digital-flex, Aug 29, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. digital-flex

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Thanks for the heads up.
     
    Pedro2NR, Aug 29, 2007
    #3
  4. digital-flex

    digital-flex

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    3,975
    Likes Received:
    105
    Location:
    Toronto, ON Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    No problem. At last, the 720 is in Canada :)
     
    digital-flex, Aug 29, 2007
    #4
  5. digital-flex

    Nextourer

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    1,232
    Likes Received:
    20
    Location:
    Canada
    TomTom Model(s):
    ONE v2
    sounds good. I went on the weekends and they didn't have it. They had the 510, ONE and ONE XL (which is now the same price as the ONE).

    Lots of people were hovering around the GPS and laptop areas... I was so tempted to throw a couple of tips to sway them towards TomTom haha... But I'm sure Garmin is just as good as it seems an even split btwn the two on the windshields I've seen. (Haven't seen any GOs.... it's always the ONE that I see).
     
    Nextourer, Aug 30, 2007
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.