Tom tom ZA Go professional 6200

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by daiboy, Nov 19, 2019.

  1. daiboy

    daiboy

    Joined:
    Nov 19, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    ZA236701291
    Hi everyone. i have just bought a TomTom Satnav off ebay £180 i have had to up load the device from my home wifi with no problems,the sat nav is a Go 6200 professional (ZA) that i wanted for my HGV driving. on the upload i cannot find any HGV on the system and i dont think it has uploaded.
    am i doing somthing wrong as sold as a Go 6200 pro, but there is no HGV ON the upload.
     
    daiboy, Nov 19, 2019
    #1
    1. Advertisements

  2. daiboy

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    10,904
    Likes Received:
    186
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720 GO 740 GO1535 GO1605 VIA1535 GO 600
    What exactly did you 'up load' from your home WiFi? Or did you mean update? What was it, in either case?
    I assume you are trying to configure your vehicle's specifications?
    In settings, is there no icon labeled "My Vehicle"?
     
    canderson, Nov 19, 2019
    #2
    1. Advertisements

  3. daiboy

    daiboy

    Joined:
    Nov 19, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    ZA236701291

    i just turned it on and set up wifi and down loaded update i think... but NOTHING on there saying for a HGV .
    im thinking now is it a HGV satnav? The model is a ZA236701291 , it coming up with GO pro 6200.
    if it was a HGV sat nav wouldn't it have auto uploaded for a HGV ?
     
    daiboy, Nov 19, 2019
    #3
  4. daiboy

    Arno Moderator

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    82
    Location:
    Toronto - Pickering, ON
    TomTom Model(s):
    930; GO 620; Start 63
    canderson asked "is there no icon labeled "My Vehicle"? If yes, it is at Settings > My Vehicle

    Download the manual http://tinyurl.com/tuzu4kj
     
    Arno, Nov 19, 2019
    #4
  5. daiboy

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    10,904
    Likes Received:
    186
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720 GO 740 GO1535 GO1605 VIA1535 GO 600
    Indeed.
    Apart from the option for vehicle configuration and the routing that this creates in the 'truck' map, you can't tell them apart, and a couple can start with ZA, including the NON-truck version of the same unit.

    Need to know what your menu looks like where asked, daiboy -- then we'll know something.
     
    canderson, Nov 20, 2019
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.