Tom Tom start20. Mapping problem

Discussion in 'Maps and Routing' started by A winks, Feb 25, 2016.

  1. A winks

    A winks

    Joined:
    Feb 25, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    Start 20
    hi

    Apologies if this has been asked before - new here and didn't really look around too hard before posting. I have a start 20; purchased an 8 GB memory card that is recognised by my device
    I paid for and downloaded a France Map tonight , it seems to be on the memory card (as Ton Tom connect tells me there is 750 me of data on the card) but I can't seem to access the map. Any clues?
     
    A winks, Feb 25, 2016
    #1
    1. Advertisements

  2. A winks

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    10,889
    Likes Received:
    184
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720 GO 740 GO1535 GO1605 VIA1535 GO 600
    If I recall your menu correctly,

    Press screen
    Settings
    Two right arrows
    Switch map
     
    canderson, Feb 25, 2016
    #2
    1. Advertisements

  3. A winks

    A winks

    Joined:
    Feb 25, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    Start 20
    Hi canderson

    Tried that only says I have my uk and Ireland map. Nothing else ...:-(
     
    A winks, Feb 25, 2016
    #3
  4. A winks

    A winks

    Joined:
    Feb 25, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    Start 20
    All done. I downloaded the map again and it downloaded onto my device - had enough memory on the TomTom so didn't use the memory card. The 'switch map' function worked great .....

    Last question - would any more maps I download automatically go across to the card now my internal memory is full??
     
    A winks, Feb 25, 2016
    #4
  5. A winks

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    23,001
    Likes Received:
    443
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    MyDriveConnect will install a map where it 'sees' enough space, internal or card.
     
    dhn, Feb 25, 2016
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.