Redlight POI Alerts


GAW

Joined
Sep 22, 2006
Messages
989
Location
CA Bay Area
TomTom Model(s)
920
I have been able to upload redlight POI's from a number of sources, and they all show up OK on the maps. I have not been able to get the alerts to work however. Is there a setting I am missing in the change options menu ?

The Icon that sets alerts cannot be activated unless I first load up the European Map - then the Icons can be enabled. They stay that way when I change back to N. America, but in no case am I getting warnings. I have deliberately passed through some of the locations to see with no result.
 
Ad

Advertisements

Joined
Oct 24, 2006
Messages
39
Location
Venice, CA
TomTom Model(s)
ONE New Edition US & CAN
hmmm, I have the L.A. Redlight POI from this board and the alerts work for me. I have a TT1 v2 with the latest update. I first go to Change Preferences > Enable/disable POIs then choose redlight la. Click done

Then back to Change Preferences > Manage POIs > Warn when near POI. Select the POI category (redlight la), enter Warn distance (I use 300 yards). Click done. Choose the sound (I like Bell 1). Click select. Then I have a choice of Warn only if POI is on route. Click done and done again.
 

GAW

Joined
Sep 22, 2006
Messages
989
Location
CA Bay Area
TomTom Model(s)
920
Have done the change preferences - will have to get near a redlight camera now to check.
 
Ad

Advertisements

Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top