Poor sound Urban rider pairing with Scala rider G4

Discussion in 'System Configuration and Customization' started by Thilly1974, Jul 14, 2011.

  1. Thilly1974

    Thilly1974

    Joined:
    Jul 14, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Poor sound Urban rider paired with Scala rider G4

    I have a Tom Tom Urban Rider and a Scala Rider G4.
    The G4 quality is very poor ,it crackles and keeps coming on when driving a few minutes before the anouncement,it also sometimes misses the start of the anouncement,or starts them with a crackle.
    I have spoken with Cardo/scala and Tom Tom.
    They said update both and pair them new again.
    I have reset both and paired them new,still the same.

    I am very disapointed with the sound quality.
    As anybody else this problem?
     
    Last edited: Jul 14, 2011
    Thilly1974, Jul 14, 2011
    #1
    1. Advertisements

  2. Thilly1974

    paulwalton747

    Joined:
    Aug 18, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    urban rider
    yes i have the same problem paid a lot of money for a lot of nothing
     
    paulwalton747, Aug 18, 2018
    #2
    1. Advertisements

  3. Thilly1974

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,741
    Likes Received:
    414
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    To paul….

    You are responding to a post that is seven years old!!

    Try support:

    [​IMG] United Kingdom
    02079 490 134
    Monday - Friday: 9:00 a.m. to 5:30 p.m.
     
    dhn, Aug 18, 2018
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.