Page cannot be displayed

Discussion in 'General TomTom Discussion' started by battom, Jan 26, 2007.

  1. battom

    battom

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    2,036
    Likes Received:
    28
    Lastnight and tonight I am getting LOTS of "Page cannot be displayed".

    Is anyone else experiencing this? Do we need to ask John and Jason to check the site's bandwith? Are we growing THAT fast? :D

    [​IMG]
     
    battom, Jan 26, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. battom

    fanchee

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    1,681
    Likes Received:
    16
    Location:
    Texas
    TomTom Model(s):
    XXL 335S
    I've been getting that alot lately, too.
     
    fanchee, Jan 26, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. battom

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Yes I also have. I assume we are growing fast! There are many people downloading the POIs and Voices.
     
    Pedro2NR, Jan 26, 2007
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.