One 3rd Edition problem

Discussion in 'Technical Support' started by kendalton, Sep 2, 2018.

  1. kendalton

    kendalton

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    UK
    TomTom Model(s):
    TomTom One v1
    Have a TT One 3rd Edition.......
    Was told by Home s/w to update so did so....TT crashed and didn't update properly....now ttsystem in root is a 0 byte file and nothing will work...........If I try to run update from home it crashes out....HHHHEEEEEELLLLLPPPPP
     
    kendalton, Sep 2, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. kendalton

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,767
    Likes Received:
    416
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Do you have a backup? Your device is an End of Life model so no further map updates.
     
    dhn, Sep 2, 2018
    #2
    1. Advertisements

  3. kendalton

    kendalton

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    UK
    TomTom Model(s):
    TomTom One v1
    Did a backup but no files in backup folder
     
    kendalton, Sep 2, 2018
    #3
  4. kendalton

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    10,427
    Likes Received:
    154
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720 GO 740 GO1535 GO1605 VIA1535 GO 600
    Is there any content in your map folder (either UK_ROI or W_Europe or similar names)?
    If so, there's at least some chance of resurrecting it.
     
    canderson, Sep 2, 2018
    #4
  5. kendalton

    kendalton

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    UK
    TomTom Model(s):
    TomTom One v1
    I am afraid that there is no hope after all the built in memory card is corrupted and will not format so I shall have to give up......Thanks for all the help anyway....
     
    kendalton, Sep 2, 2018
    #5
  6. kendalton

    kendalton

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    UK
    TomTom Model(s):
    TomTom One v1
    Yippeee!!!!!!

    Decided not to give up and used third party s/w to format the interbal SD card.....Ran Home and then added my maps folder......total success
     
    kendalton, Sep 3, 2018
    #6
  7. kendalton

    dhn Moderator

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    22,767
    Likes Received:
    416
    Location:
    Toronto Canada
    TomTom Model(s):
    1535 LIVE; Via 1605; Go 50; Go 520
    Good to hear.
     
    dhn, Sep 3, 2018
    #7
  8. kendalton

    Arno Moderator

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    3,089
    Likes Received:
    69
    Location:
    Toronto - Pickering, ON
    TomTom Model(s):
    930; GO 620; Start 63
    That may be the answer for my corrupted internal 930 memory.
    What software did you use?
     
    Arno, Sep 3, 2018
    #8
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.