Not able to click POI on refurb

Discussion in 'System Configuration and Customization' started by Classick, Sep 21, 2007.

  1. Classick

    Classick

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hey guys,

    i just picked up a refurb TomTom 1 3rd edition from buy.com.

    i got it all set up and everything, but for some reason, when i am in navigation mode, i cant click on the POI boxes... it just takes me to the main menu as if i had clicked anywhere on the map.

    has anyone experienced this? Anyone have any solutions?

    Thanks for the help.

    Dave
     
    Classick, Sep 21, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Classick

    Pedro2NR

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    5,937
    Likes Received:
    139
    Location:
    Downey, California
    TomTom Model(s):
    GO 910, ONE V2, GO 920 GO 730 & iPad TT App
    Pedro2NR, Sep 21, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Classick

    egon0119

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Mine performs the same way. As far as I can tell that's what is supposed to happen. If you want to click on POI icons use the "Browse Map" feature.
     
    egon0119, Sep 24, 2007
    #3
  4. Classick

    jimhallhdg

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Id POI

    The system does not allow for the POI info in the nav mode. You have to manuver into the browse map - find gps - and then hit POI
     
    jimhallhdg, Sep 26, 2007
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.