No itineraries transferring from tyre to RIDER

Discussion in 'Technical Support' started by CHARLES WICKERSHAM, Mar 7, 2018.

  1. CHARLES WICKERSHAM

    CHARLES WICKERSHAM

    Joined:
    Mar 7, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    4G RIDER
    Here are the preferences set up
    upload_2018-3-10_15-8-15.png
    upload_2018-3-10_15-9-9.png
     
    CHARLES WICKERSHAM, Mar 10, 2018
    #21
    1. Advertisements

  2. CHARLES WICKERSHAM

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    11,060
    Likes Received:
    196
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720 GO 740 GO1535 GO1605 VIA1535 GO 600
    Here's something I want you to check first.
    Open TYRE. Click on the TomTom tab at the top and then click on "My TomTom device..."
    Is the "I want to activate..." box checked???
    If so, UNCHECK it and click "OK".
     
    canderson, Mar 11, 2018
    #22
    1. Advertisements

  3. CHARLES WICKERSHAM

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    11,060
    Likes Received:
    196
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720 GO 740 GO1535 GO1605 VIA1535 GO 600
    Ah, give me a minute.. we just cross posted, and I had not seen your preferences yet (I had left the old window open all day while I was at work). Let me look at them.
     
    canderson, Mar 11, 2018
    #23
  4. CHARLES WICKERSHAM

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    11,060
    Likes Received:
    196
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720 GO 740 GO1535 GO1605 VIA1535 GO 600
    Interesting -- our versions don't look exactly the same. In my shot, note the "Use Garmin waypoints/favorites", whereas yours says "Use Device waypoints/favorites".
    Here is my screen shot, and version info:

    upload_2018-3-10_19-33-43.png upload_2018-3-10_19-34-22.png
     
    canderson, Mar 11, 2018
    #24
  5. CHARLES WICKERSHAM

    CHARLES WICKERSHAM

    Joined:
    Mar 7, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    TomTom Model(s):
    4G RIDER
    I assume they may be somewhat different since mine is for motorcycles. I dont see a TomTom tab
    upload_2018-3-10_21-11-39.png
    upload_2018-3-10_21-12-39.png
     
    CHARLES WICKERSHAM, Mar 11, 2018
    #25
  6. CHARLES WICKERSHAM

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    11,060
    Likes Received:
    196
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720 GO 740 GO1535 GO1605 VIA1535 GO 600
    Be sure you've investigated the above, even if it turns out to be in a different spot somewhere. The way your model and the newer 40/400 are handled are entirely different.
     
    canderson, Mar 11, 2018
    #26
  7. CHARLES WICKERSHAM

    canderson Moderator

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    11,060
    Likes Received:
    196
    Location:
    Colorado, USA
    TomTom Model(s):
    GO720 GO 740 GO1535 GO1605 VIA1535 GO 600
    Sure would help if we were working from identical versions so I could try to duplicate what you've got there.
    What your device did by creating a Garmin/GPX folder is something that the version I have would never try to do. Your version is evidently set up sending files for both brands.
     
    canderson, Mar 11, 2018
    #27
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.